Rudens šedevras - šviežių baravykų sriuba

Kol prasidėjęs ruduo dienomis vis dar lepina saule, o miškas - gėrybėmis, laisvą pusdienį praleisti miške renkasi ne vienas grybų mėgėjas. Na, o kad nepritrūktų idėjų, kaip surinktomis gėrybėmis pasilepinti, šį kartą jums siūlome išbandyti tikrų tikriausią rudens šedevrą – šviežių baravykų sriubą.

Reikės:

  • 1 kg baravykų;
  • 4 riekelių itališko kumpio (Prosciutto);
  • 5 skiltelių česnako;
  • 250 ml šviežios grietinėlės;
  • 1 pundelio petražolių;
  • 3 vnt. bulvių;
  • 4 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus;
  • 50 gr. sviesto;
  • 50 gr. kvietinių miltų.

Kaip pasigaminti?

Nuplautus ir smulkiai supjaustytus baravykus sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi, sviestu ir česnaku. Taip pat suberkite pusę smulkintų petražolių ir bulves, kepkite viską kartu kol gražiai apskrus. Tada supilkite miltus, vandenį ir troškinkite apie 1 val. Grietinėlę išplakite, o kumpį, supjaustytą plonomis riekelėmis, 5 minutėms pašaukite į orkaitę. Sriubą patiekite su šaukštu grietinėlės ir kepinto kumpio griežinėliais. Skanaus!

Atsiliepimai ir komentarai

Parašyti atsiliepimą
Parašyti komentarą

Atsiliepimas - tai žmonių nuomonė ar įvertinimas su pagrįsta argumentacija dėl palikto atsiliepimo. Pagrindinis principas - «aplankei - parašyk». Jūsų atsiliepimas daugeliui padės priimti teisingą sprendimą. Jei dar neteko naudotis įmonės paslaugomis ar prekėmis ir negalite jos vertinti, rašykite komentarą, o ne atsiliepimą.

Neleidžiama: necenzūrinių žodžių, grasinimų ar įžeidimų naudojimas; tiesioginis palyginimas su kitomis konkuruojančiomis bendrovėmis; nuorodų į trečiųjų šalių interneto šaltinius; reklama ir savireklama, bendrovės veiklos ataskaitos.

Įveskite el. paštą:
Jūsų paštas nebus matomas svetainėje
arba Užsiregistruokite , kad parašytumėte atsiliepimą
Atsiliepimas:
Įkelti nuotrauką:
Pasirinkti

Komentarai skirti bendrauti ir aptarti įmonės ar renginio ypatybes, taip pat išsiaiškinti įdomius klausimus apie tai.